Egy kedves, az államokba áttelepült barátom, kérte, hogy mondjam már el neki, hogy mi van a honi politikában....

Erre szívás válaszolni, főként mert mint politikával szarrá fertőzött személynek bevallom fogalmam sincs. A lelki szegények (tehát a tudással nem fertőzöttek) azok ugyebár boldogok, talán azért is mert nem tudják, de érzik a válaszokat. Én meg már a témában nem vagyok tudatlan, és így válaszom is van mindenre, de konkrét kérdésekre, marhára nehéz ráérezni.

Hát mit is mondhattam volna. Pajti, az SZDSZ, a libik, azok kinyírták magukat. Voltak jó gondolataik meg szükség is volna rájuk, de hát ők zsebben gondolkodtak, aztán az meg kilyukadt, meg belenyúlkáltak egymáséba, ami tudjuk, hogy gázos dolog… szóval most marakodnak, meg leKÓKAdnak a sok RETKEStől és már a FODORjuk se a régi, mármint a madaraknak. Szóval R.I.P… Halottról jót vagy …. Szóval hagyjuk a témát!

A szocik, szóval mink. Hát tudod, kaptuk ezt a Ferit, aki nagy ideológus meg kurva jól táncol (tényleg baszki egy Flettli, de mi csak flettózuk) . Azt egyszer elmondta, hogy mekkora egy nagy pöcsömjancsik vagyunk, amit meg kinyomtak a pajtik az éterbe… Na erre bedühödött a nép, azt volt aki piknikkelt a Kossuth téren, meg volt aki forradalmárnak érezte magát és rendőrökkel kergetőzött meg ilyenek. A rendőrök meg puha pöcsök voltak és hát elverték őket, mint ahogy jó magyarok a feleségüket (minden 4. nőt vernek nálunk baszki). Sz’a utána a rendőrök jöttek dühbe és elverték a népet, mármint nem csak a geci rontombontomékat, hanem konkrétan akit értek. Itt aztán para volt, mert a népek se tüntetni nem tudtak kultúrban, se oszlatni… Amúgy a beszéd jó volt és igaz. Nem ez volt a baj. Volt más baj, meg van is. A válságot viszont Gordonka jól kezeli. Ügyes gyerek, na. Igazi kapus, alig kap gólt… De mindegy, Ferink 50ről levitt minket 17 %ra. Tudod, itt az a baj, hogy még mindig a szavazók fele baloldali. A maradék 33%-ból úgy 5 % a jobbikra voksol, talán 10 % a fideszre és a maradék meg magasról tesz az egészre. Az a para, hogy úgy érzik, hogy ez a szocipárt, ez nem baloldali, ez tőkés, liberálbolsi meg ilyenek. Hát ja, szóval szerintem is lehet benne valami. Itt új népek kellenek a pártba, igazi baloldaliak, nem hazardírozók.

Aztán ott a Fidesz. Na az pajti, az tiszta mszp, csak narancsban. Az most már süti a pecsenyét, és osztja a javakat… Mostantól minden fideszista jobban él majd. (persze csak azok, akik jó kapcsolattal rendelkeznek) Meg a romáknak is jobb lesz, mert őket is meg kell már venni valahogy… Lesz majd itt kuss. Mehetnek majd tüntetni a népek, meg gárdázhatnak, majd jön a Pintér, azt úgy szétveri őket, hogy hűha…. Aztán majd kikérdezik a Vonát (Jobbik vezére, önkényesen forradalmi hős képzettel) is. Aztán szétkínozva bejelenti majd, hogy beolvad a fideszbe…Most a vezetőjük a Mikromanó igér mindent, de hát tudjuk, sokat akar a szarka, de szóval itt kicsi a farok, na...

És itt a Jobbik. Asszondják ilyen Nácik meg hasonlók. Hát az a Morvai az olyan, mint egy Barbi, olyan Nyilasos. De az tuti, hogy nagyon okos a csaj, még phdje is van, csak kicsit néha elborul a feje, mert nem bírja a másvallásúakat meg a gipsyket… Na szóval a jobbik szerintem egy válaszadó párt. A nép konkrét bajaira válaszokat ad tőmondatokban. Tudod itt sok a roma, sz’a cigány (vagy mokka). Felszállsz egy buszra Pesten és 10ből 9szer para van. Félsz, mert megverhetnek (jobb esetben), vagy kirabolhatnak. De megesik, hogy megkéselnek meg agyonvernek. Szóval, ha ilyen elemeket látsz, akkor kurvára ne légy rasszista, hanem maradj csöndben ne nézz rájuk, dugd el az értékeidet és akkor élve megúszhatod… Na erre meg azt mondja a Jobbik, hogy ebből elég volt. Hát ez így igaz. A megoldás már nehezebb dolog, arra meg nem ad választ. Amúgy meg hitelesnek tűnnek, mert most érted, őket biztos nem támogatja a nagy tőke, így tehát tiszták korrupció kérdésében. Mondjuk én ismerve a Jobbikos barátaimat, sokkal korrektebbek, mint a fideszesek. Nem szabad cigánykérdésről meg zsidókról beszélni velük, akkor teljesen partnerek lehetnek. Persze sajna, ők többnyire ezekben a témákban utaznak, tehát ez is meg van lőve.

2010es választási eredmény? Na az érdekes lesz. Talán bekúszhat az MDF (az ilyen jobbliberál párt konzervatív szőke nénivel és liberális bajuszos bácsival) picivel. A jobbik szerintem 20 % fölött kap a két nagy párt pedig a 80on osztozik, szerintem úgy, hogy a fidesznek nem lesz meg az 50 %-a.

 

Szerző: Rosszabbik  2009.10.03. 02:08 2 komment

Címkék: politika közélet mszp fidesz szdsz mdf jobbik

A bejegyzés trackback címe:

https://rosszabbik.blog.hu/api/trackback/id/tr631424255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Attila64 · www.sagaontour.ca 2009.10.03. 19:15:09

"Nem szabad cigánykérdésről meg zsidókról beszélni velük...", mert az - mint TUDJUK - csúnya dolog és aki csúnya dolgokról beszél, azt meg sem szabad hallgatni...

Rosszabbik 2009.10.27. 03:14:38

Hát valami olyasmi :P
süti beállítások módosítása