A hülyeség mindig elröpíti az embereket.

Néha furcsán észlelem a környezetem: A liftben azt mondta a Kövér valami másik Fidesz húszárnak, hogy " ezek a komcsik már ahhoz is hülyék, h ha a szemük előtt rabolnánk ki egy öregnénit, már azt se tudnák kommunikálni".

Valljuk be az MSZP két párt. Az egyik a Magyar Szocialista Párt, amely idealista és baloldali, a másik pedig a Maffiozók Szolidaritási Pártja. A rövidítés ugyebár ugyanaz. Az egyik az a párt, amit a baloldaliak szeretnek, amiben hisznek, a másik meg az a párt, amit a médiából ismerünk.

Elvtársias gondolattá vállt manapság az u.n. baráti vállalkozók jótékony megsegítése, társadalmi pénzekből, amelyekért ellenszolgáltatás inkább személyes jellegű, mint a gyakorlatban elvárt közváromány. Ez ugyebár demokráciában szégyen és hát az ilyen kispajtik ha gyók, ha nem akkor is börtönbe valók. Mondjuk ne ábránduljunk ki. 98-2002ig ez profibban ment. Ha akkor pályázott a nemzet fia, akkor a pályázattal már megvoltak  a kivitelezők és az alvállalkozók is, meg persze a Happy End is, de azóta fiúk profibbak lettek, míg az komcsik csak hülyültek, meg már nem is igazi komcsik. Már a Vona pajtás is rájött itt nem kellene komcsizni, mert ezek ugyebár nagytökések és hát a fidesz meg egyhíjján 20. Meg Vona elvtárs is államosítani, meg kommunizálna, persze fajilag szelektálva. Valljuk be mind azt gondoljuk (a nagy többség), hogy amit Vona vonaglik, az ugyebár nem is baromság. A fasz akarja, hogy 20 év múlva roma rablóbandák garázdálkodjanak az általunk megtermelt segélyből hízlalva. Persze megoldást azt ők se mondanak, de ötleteik vannak. Amik igazak is, meg jók is, csak hát ötletek. Mondjuk még mindig jobb mint amit a nagyok csináltak. Az MSZP nem volt nagyon szar, de ha nem a tolvaj szadesszal kezd, illetve ha tényleg dolgozik, akkor ma a fidesz már csak emlék lenne. A fidesz meg kurvára nem tett semmit már 8 éve, csak a süket duma. A szakmai baromságok beterjesztése, majd a képzelt mundér megvédése. Bevallom, nekem csak az MDF tudott tisztességet mutatni. Amit vállaltak, azt megtették. Mondjuk erre mondaná az egyik spanom " Te ha jön a Vona, akkor itt a réti négerek semlegesek lesznek, mint egy marék neutron". Na de az jó, ha semlegesek lesznek? Sosem kérdezem meg. Mindig csak gondolom. Mert ugyebár, ha pozítivak lennének, az ugyebár értelmezésemben bevételt realizálna, amitől meg a magyar élne jobban...

Szerző: Rosszabbik  2009.10.27. 03:41 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rosszabbik.blog.hu/api/trackback/id/tr501477891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása